Core Keeper lanseras idag

Pugstorm och Fireshine Games (tidigare Sold Out Games) är stolta över att kunna meddela att äventyrsspelet Core Keeper nu finns att ladda ner på Steam Early Access på PC.

Efter en framgångsrik visning på Steam Next Fest förra månaden, där över 130 000 spelare laddade ner och spelade Core Keeper-demon, introducerar Early Access-versionen viktiga nya funktioner, inklusive fiske, järnvägar, automation, elektricitet, nya fiender, föremål, vapen, en ny naturbiom, tre nya bossar och mer.

Core Keeper är ett gruvsandlådeäventyr för 1-8 spelare som utspelar sig i en gammal grotta med varelser, skatter och prydnadssaker. Gräv efter reliker och resurser för att bygga din bas, skapa ny utrustning och överleva. Besegra gigantiska monster, upptäck dolda hemligheter, jordbruksgrödor, fiska, laga nya recept och utforska en procedurellt genererad underjordisk värld för att reda ut mysteriet med den antika kärnan.

Core Keeper är nu tillgängligt på PC via Steam Early Access. För mer information, följ @CoreKeeperGame på Twitter och gå med i diskussionen på Discord.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Ji Ham, tillförordnad VD
Tel: +46 70 065 07 53
ji@enadglobal7.com

Fredrik Rüdén, vice VD och CFO
Tel: +46 733 117 262
fredrik.ruden@enadglobal7.com

OM EG7

EG7 är en koncern inom spelindustrin som utvecklar, marknadsför, förlägger och distribuerar PC-, konsol- och mobilspel till den globala spelmarknaden. Bolaget har 470+ spelutvecklare och utvecklar sina egna originella IP:n, samt är konsulter till andra företag världen över genom sina spelutvecklingsdivisioner Daybreak Games, Piranha Games, Toadman Studios, Big Blue Bubble och Antimatter Games. Dessutom har koncernens marknadsavdelning Petrol bidragit till att släppa 1 500+ titlar, varav många världsberömda varumärken såsom Call of Duty, Destiny, Dark Souls och Rage. Koncernens förläggar- och distributionsavdelningar Innova och Sold Out besitter expertis inom både fysisk och digital förläggning. Koncernen har sitt huvudkontor i Stockholm med cirka 880 anställda i 16 kontor världen över.

Nasdaq First North Growth Market Ticker Symbol: EG7

Certifierad rådgivare: Eminova Fondkommission AB, Tel: +46 8 684 211 00

VIKTIG INFORMATION

Styrelsen för Enad Global 7 AB (publ) bedömer att informationen i detta pressmeddelande ej är av kurspåverkande karaktär men att det alltjämt är av betydande vikt att enhetligt via offentliggörandet kommunicera informationen till bolagets intressenter.