DC Universe Online Avsnitt 46: Justice League Dark Cursed finns nu tillgänglig

EG7 tillkännager idag att Dimensional Ink Games, en Daybreak Games-studio, har lanserat avsnitt 46: Justice League Dark Cursed, det senaste avsnittet i det populära live-spelet, DC Universe Online. Avsnittet finns nu tillgängligt på PC, PlayStation 4, Xbox One och Nintendo Switch. Avsnitt 46 finns gratis tillgängligt ihop med tidigare avsnitt.

En mäktig förbannelse brinner genom världens mäktigaste magiker och har förstärkt deras krafter till farliga och våldsamma ytterligheter! I hopp om att Batman ska kunna ta sig an det hårda arbetet har John Constantine transporterat sitt Mysteriehus för att se över Gotham Cemetery, där han nu är under attack. I Justice League Dark Cursed kommer spelare att slå sig samman med Batman och medlemmar i Justice League Dark för att sätta stopp för detta nya hot mot all magi.

Som tidigare meddelats är DCUO på väg till den senaste generationen av konsoler, och väntas komma till PlayStation 5 och Xbox Series X mot slutet av året! Tillsammans med prestandaförbättringar som kommer genom att spela på den senaste och bästa hårdvaran, arbetar teamet också med spelupplägg och kvalitetsförbättringar. Mer information kommer inom kort.

Se trailern för DC Universe Onlines avsnitt 46: Justice League Dark Cursed här

För mer information om detta och tidigare avsnitt, besök DC Universe Onlines officiella hemsida här