DC Universe Online lanserar nytt event, episoden Legion of Doom

EG7 tillkännager idag lanseringen av Legion of Doom, den senaste episoden i det populära, free-to-play MMO:t DC Universe Online (DCUO), som är licensierat av Warner Bros. Interactive Entertainment på uppdrag av DC. I den nya episoden kommer spelare att resa till Washington D.C. och möta några av de farligaste grupperna av Super-Villains som någonsin bildats – The Legion of Doom. Episod 42 är, som alla episoder, gratis att spela.

Spelare kan delta i öppna uppdrag i ett helt nytt Washington, D.C., centrerat kring Hall of Justice. Under det här äventyrets gång kommer spelare att möta en mängd karaktärer från Legion of Doom, inklusive Ultraviolet Sinestro, Cheetah, Black Manta, Giganta med flera, samtidigt som de vinner nya belöningar inklusive utrustning, stilar, basartiklar, en allierad och bragder. 

Den här episoden innehåller också normala och elitversioner av allt On Duty-innehåll, tillsammans med nivåagnostiska evenemangsversioner tillgängliga under en begränsad tid.

För mer information, besök den officiella DC Universe Online-webbplatsen.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Ji Ham, tillförordnad VD

Tel: +46 70 065 07 53

ji@enadglobal7.com

OM EG7

EG7 är en koncern inom spelindustrin som utvecklar, marknadsför, förlägger och distribuerar PC-, konsol- och mobilspel till den globala spelmarknaden. Bolaget har 470+ spelutvecklare och utvecklar sina egna originella IP:n, samt är konsulter till andra företag världen över genom sina spelutvecklingsdivisioner Daybreak Games, Piranha Games, Toadman Studios, Big Blue Bubble och Antimatter Games. Dessutom har koncernens marknadsavdelning Petrol bidragit till att släppa 1 500+ titlar, varav många världsberömda varumärken såsom Call of Duty, Destiny, Dark Souls och Rage. Koncernens förläggar- och distributionsavdelningar Innova och Sold Out besitter expertis inom både fysisk och digital förläggning. Koncernen har sitt huvudkontor i Stockholm med cirka 880 anställda i 16 kontor världen över.

Nasdaq First North Growth Market Ticker Symbol: EG7

Certifierad rådgivare: Eminova Fondkommission AB, Tel: +46 8 684 211 00

VIKTIG INFORMATION

Styrelsen för Enad Global 7 AB (publ) bedömer att informationen i detta pressmeddelande ej är av kurspåverkande karaktär men att det alltjämt är av betydande vikt att enhetligt via offentliggörandet kommunicera informationen till bolagets intressenter.