Dimensional Ink Games lanserar Episode 43: Dark Knights för DC Universe Online

EG7 vill informera om att dess dotterbolag Dimensional Ink Games har lanserat Episode 43: Dark Knights, den senaste episoden i det populära, free-to-play MMO:t DC Universe Online (DCUO), som är licensierat av Warner Bros. Interactive Entertainment. Det nya innehållet är en direkt uppföljare till Episode 42: Legion of Doom, centrerat kring ett förstört Washington D.C. och ett Multiverse på gränsen till kollaps.

Episode 43: Dark Knights har följande nytt innehåll:

  • Event, Normal, och Elite-versioner av alla On Duty-uppdrag: en Duo, Alert, och Raid.
  • Sandlåde-uppdrag och bossar i ett förstört Washington D.C.
  • Karaktärer från “Dark Knights: Death Metal”, däribland Perpetua, The Devastator, Darkfather, och The Murder Machine.
  • Storylineäventyr utspelade i Multiverse, inklusive vid själva Source Wall och i en (för det mesta) förstörd version av Washington D.C.
  • Nya Death Metal Batman-allierade.
  • Nya spelarbelöningar, inklusive utrustning, stilar, artefakter och mer.

Episode 43: Dark Knights är nu tillgängligt gratis för PlayStation 4, Xbox One och PC, och senare denna månad för Nintendo Switch.

En trailer kan nås via följande länk: https://www.youtube.com/watch?v=cqCkDCpY5MM&ab_channel=DCUniverse%E2%84%A2Online

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Ji Ham, tillförordnad VD
Tel: +46 70 065 07 53
ji@enadglobal7.com

Fredrik Rüdén, vice VD och CFO
Tel: +46 733 117 262
fredrik.ruden@enadglobal7.com

OM EG7

EG7 är en koncern inom spelindustrin som utvecklar, marknadsför, förlägger och distribuerar PC-, konsol- och mobilspel till den globala spelmarknaden. Bolaget har 470+ spelutvecklare och utvecklar sina egna originella IP:n, samt är konsulter till andra företag världen över genom sina spelutvecklingsdivisioner Daybreak Games, Piranha Games, Toadman Studios, Big Blue Bubble och Antimatter Games. Dessutom har koncernens marknadsavdelning Petrol bidragit till att släppa 1 500+ titlar, varav många världsberömda varumärken såsom Call of Duty, Destiny, Dark Souls och Rage. Koncernens förläggar- och distributionsavdelningar Innova och Sold Out besitter expertis inom både fysisk och digital förläggning. Koncernen har sitt huvudkontor i Stockholm med cirka 880 anställda i 16 kontor världen över.

Nasdaq First North Growth Market Ticker Symbol: EG7

Certifierad rådgivare: Eminova Fondkommission AB, Tel: +46 8 684 211 00

VIKTIG INFORMATION

Styrelsen för Enad Global 7 AB (publ) bedömer att informationen i detta pressmeddelande ej är av kurspåverkande karaktär men att det alltjämt är av betydande vikt att enhetligt via offentliggörandet kommunicera informationen till bolagets intressenter.