EG7 offentliggör mer information om titeln EvilvEvil

Idag offentliggör EG7 mer information om den egenutvecklade FPS-titeln EvilvEvil.

Enad Global 7 (EG7) offentliggör mer information om titeln EvilvEvil idag. EvilvEvil är ett första persons-skjutspel med vampyr-tema som utvecklas av Toadman Studios och marknadsförs av Petrol, alla bolag i EG7-gruppen. Spelet har en story som kontinuerligt uppdateras baserat på vilka aggregerade val som spelarna gör. EvilvEvil har också ett starkt kooperativt online-element där spelare kan samarbeta med andra spelare. EvilvEvil planeras släppas under H2 2020.

Uppdateringen rör främst sekvenser ur spelet, så kallat gameplay, och har offentliggjorts på Toadman Studios konton på de sociala medierna Facebook och Twitter. En ny video har också publicerats på följande länk: https://www.youtube.com/channel/UC1lvBY4oIzG2KSFZBE9N_pA.

Kommentar från Robin Flodin, VD för EG7:

”EvilvEvil är en av våra största satsningar hittills. Med ett intressant koncept och en unik stil anser vi att den kompletterar vår spelportfölj perfekt. ”

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Robin Flodin, VD

Tel: +46 70 477 06 34

robin@enadglobal7.com

Alexander Albedj, Styrelseordförande

Tel: +46 76 221 30 75

alex@enadglobal7.com

OM EG7

EG7 är en koncern inom spelindustrin som utvecklar, marknadsför förlägger och distribuerar PC-, konsol- och mobilspel till den globala spelmarknaden. Bolaget har 100+ spelutvecklare och utvecklar sina egna originella IP:n, samt är konsulter till andra förlag världen över genom sina spelutvecklingsdivisioner Toadman Studios och Antimatter Games. Dessutom har koncernens marknadsavdelning Petrol bidragit till att släppa 1 500+ titlar, varav många världsberömda varumärken såsom Call of Duty, Destiny, Dark Souls och Rage. Koncernens förläggar- och distributionsavdelning Sold Out besitter expertis inom både fysisk och digital förläggning och har tidigare arbetat med Team 17, Rebellion och Frontier Developments. Koncernen har sitt huvudkontor i Stockholm med cirka 200 anställda i 8 kontor världen över.

Nasdaq First North Growth Market Ticker Symbol: EG7

Certifierad rådgivare: Eminova Fondkommission AB, Tel: +46 8 684 211 00

VIKTIG INFORMATION

Styrelsen för Enad Global 7 AB (publ) bedömer att informationen i detta pressmeddelande ej är av kurspåverkande karaktär men att det alltjämt är av betydande vikt att enhetligt via offentliggörandet kommunicera informationen till bolagets intressenter.