EG7 offentliggör Minimal Affect (Project Anubis)

Idag offentliggör EG7 sci-fi-parodititeln Minimal Affect, tidigare känd som Project Anubis.

Enad Global 7 (EG7) offentliggör idag Minimal Affect, en komisk sci-fi-action RPG full av hjältemod och humor utvecklad av Toadman Studios. Titeln är skapad av ett erfaret team av långvariga sci-fi-fanatiker, och är ett kärleksbrev till en populär underhållningsgenre, och syftar till att leverera en äkta, men oväntad "rymd-epos" med en mångfaldig besättning av roliga karaktärer.

Minimal Affect utvecklas av Toadman Studios och förläggs av Sold Out– båda företag i EG7-gruppen, och kommer att lanseras i Nordamerika och Europa under 2021. Titeln bygger på ett eget IP och är helt finansierad av EG7. Minimal Affect kommer att lanseras på de större konsolerna och PC. Mer detaljer kommer att avslöjas vid ett senare datum. För mer information och trailern, besök www.minimalaffect.com.

Kommentar från Robin Flodin, VD för EG7:

”Minimal Affect är ett roligt spel som blandar humor med underhållande spelmekanik. Vi anser att titeln är ett unikt inslag i en genre som saknar stark konkurrens.”

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Robin Flodin, VD

Tel: +46 70 477 06 34

robin@enadglobal7.com

Alexander Albedj, Styrelseordförande

Tel: +46 76 221 30 75

alex@enadglobal7.com

OM EG7

EG7 är en koncern inom spelindustrin som utvecklar, marknadsför förlägger och distribuerar PC-, konsol- och mobilspel till den globala spelmarknaden. Bolaget har 100+ spelutvecklare och utvecklar sina egna originella IP:n, samt är konsulter till andra förlag världen över genom sina spelutvecklingsdivisioner Toadman Studios och Antimatter Games. Dessutom har koncernens marknadsavdelning Petrol bidragit till att släppa 1 500+ titlar, varav många världsberömda varumärken såsom Call of Duty, Destiny, Dark Souls och Rage. Koncernens förläggar- och distributionsavdelning Sold Out besitter expertis inom både fysisk och digital förläggning och har tidigare arbetat med Team 17, Rebellion och Frontier Developments. Koncernen har sitt huvudkontor i Stockholm med cirka 200 anställda i 8 kontor världen över.

Nasdaq First North Growth Market Ticker Symbol: EG7

Certifierad rådgivare: Eminova Fondkommission AB, Tel: +46 8 684 211 00

VIKTIG INFORMATION

Styrelsen för Enad Global 7 AB (publ) bedömer att informationen i detta pressmeddelande ej är av kurspåverkande karaktär men att det alltjämt är av betydande vikt att enhetligt via offentliggörandet kommunicera informationen till bolagets intressenter.