EG7 offentliggör två nya expansioner till EverQuest-serien

EG7 offentliggör idag två nya expansioner till EverQuest-serien, utvecklad av Darkpaw Games, en Daybreak Game Company-studio. EverQuest: Terror av Luclin och EverQuest II: Visions of Vetrovia förväntas lanseras i december 2021.

I Terror of Luclin, EverQuests 28:e expansion, kommer spelarna att börja sitt äventyr i Maiden's Eye i sitt arbete att motverka planerna för Mayong Mistmoore. De kommer att färdas genom nya områden, möta nya och välbekanta monster och slutföra nya uppdrag och räder i nya regioner i Luclin.

EverQuest II: Visions of Vetrovia kommer att introducera nytt solo-, heroic- och raid-innehåll i Vetrovias magiska land, där spelarna kan tjäna kraftfulla vapen och rustningar, behärska handelsfärdigheter, ta sig an nya bedrifter och utforska nya zoner.

Beta-åtkomst för EverQuest: Terror of Luclin och EverQuest II: Visions of Vetrovia är tillgängliga nu med förbeställningsköp.

Kommentar från Ji Ham, tillförordnad VD för EG7:

"Vi överraskas ständigt över det mångåriga community vi har byggt för EverQuest och EverQuest II, ett sant bevis på våra engagerade utvecklare på Darkpaw Games, som strävar efter att ge våra spelare otroliga upplevelser varje år. Det här året är inte annorlunda, och vi är glada över att våra spelare kan ge sig ut på två nya äventyr med EverQuest: Terror of Luclin och EverQuest II: Visions of Vetrovia.”

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Ji Ham, tillförordnad VD

Tel: +46 70 065 07 53

ji@enadglobal7.com

OM EG7

EG7 är en koncern inom spelindustrin som utvecklar, marknadsför, förlägger och distribuerar PC-, konsol- och mobilspel till den globala spelmarknaden. Bolaget har 470+ spelutvecklare och utvecklar sina egna originella IP:n, samt är konsulter till andra företag världen över genom sina spelutvecklingsdivisioner Daybreak Games, Piranha Games, Toadman Studios, Big Blue Bubble och Antimatter Games. Dessutom har koncernens marknadsavdelning Petrol bidragit till att släppa 1 500+ titlar, varav många världsberömda varumärken såsom Call of Duty, Destiny, Dark Souls och Rage. Koncernens förläggar- och distributionsavdelningar Innova och Sold Out besitter expertis inom både fysisk och digital förläggning. Koncernen har sitt huvudkontor i Stockholm med cirka 845 anställda i 15 kontor världen över.

Nasdaq First North Growth Market Ticker Symbol: EG7

Certifierad rådgivare: Eminova Fondkommission AB, Tel: +46 8 684 211 00

VIKTIG INFORMATION

Styrelsen för Enad Global 7 AB (publ) bedömer att informationen i detta pressmeddelande ej är av kurspåverkande karaktär men att det alltjämt är av betydande vikt att enhetligt via offentliggörandet kommunicera informationen till bolagets intressenter.