EG7 sänder live-presentation av kvartalsrapport med Q&A

EG7 vill meddela sina aktieägare och intressenter att en live videopresentation med Q&A kommer att sändas kl.9:30 den 25 februari 2021. Presentationen kommer att ledas av EG7:s koncern-VD och medgrundare Robin Flodin.

Skälet till sändningen är att tillhandahålla alla aktieägare med en genomgång av rapporten för kvartal 4 2020 och att ge ett tillfälle att ställa frågor till bolaget.

Frågor kan skickas in i förväg eller under presentationen till: ir@enadglobal7.com.

För att ansluta till live-presentationen, vänligen använd följande länk på utsatt tid: https://tv.streamfabriken.com/eg7-q4-2020

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Robin Flodin, VD

Tel: +46 70 477 06 34

robin@enadglobal7.com

OM EG7

EG7 är en koncern inom, spelindustrin som utvecklar, marknadsför förlägger och distribuerar PC-, konsol- och mobilspel till den globala spelmarknaden. Bolaget anställer 400+ spelutvecklare och utvecklar sina egna originella IP:n, samt är konsulter till andra förlag världen över genom sina spelutvecklingsdivisioner Daybreak Games, Toadman Studios, Big Blue Bubble och Antimatter Games. Dessutom har koncernens marknadsavdelning Petrol bidragit till att släppa 1 500+ titlar, varav många världsberömda varumärken såsom Call of Duty, Destiny, Dark Souls och Rage. Koncernens förläggar- och distributionsavdelning Sold Out besitter expertis inom både fysisk och digital förläggning och har tidigare arbetat med Team 17, Rebellion och Frontier Developments. Koncernen har sitt huvudkontor i Stockholm med cirka 600 anställda i 12 kontor världen över.

Nasdaq First North Growth Market Ticker Symbol: EG7

Certifierad rådgivare: Eminova Fondkommission AB, Tel: +46 8 684 211 00

VIKTIG INFORMATION

Styrelsen för Enad Global 7 AB (publ) bedömer att informationen i detta pressmeddelande ej är av kurspåverkande karaktär men att det alltjämt är av betydande vikt att enhetligt via offentliggörandet kommunicera informationen till bolagets intressenter.