Enad Global 7 AB (publ): Antimatter Games släpper sin första gameplay-video för I.G.I.

Antimatter Games släppte sin första gameplay-video som avslöjar nästa kapitel i det älskade franchiset: I.G.I. och ombildandet av denna pionjär inom den taktiska förstapersonskjutare-genren.

Det är 1980, det kalla kriget balanserar kritiskt på randen till en fullskalig konflikt. Infiltrera en flyktig och manipulativ värld av höginsatsspionage – på ditt sätt. Planera och utför dina uppdrag mot en fiende som planlägger ett fullskaligt kärnvapenkrig i detta spända och taktiska förstapersonskjutare-spel.

Kolla in trailern här (https://www.youtube.com/watch?v=4SHaDwa1J0k&feature=share&utm_source=EJGixIgBCJiu2KjB4oSJEQ).

För mer information besök I.G.I.s hemsida här (https://www.igithegame.com/).

"Vi är glada över att avslöja spelupplägget av Antimatter Games vision för I.G.I.", säger Rich Barham, VD på Antimatter Games. "Vårt team har arbetat hårt med utvecklingen av franchiset för att leverera en helt ny, taktisk förstapersons stealth-shooter. Vi kan knappt vänta tills vi får möjligheten att visa mer!"

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Ji Ham, tillförordnad VD
Tel: +46 70065 07 53
ji@enadglobal7.com

Fredrik Rüdén, vice VD och CFO
Tel: +46 733 117262
fredrik.ruden@enadglobal7.com

OM EG7

EG7 är en koncern inom spelindustrin som utvecklar, marknadsför, förlägger och distribuerar PC-, konsol- och mobilspel till den globala spelmarknaden. Bolaget har 470+ spelutvecklare och utvecklar sina egna originella IP:n, samt är konsulter till andra företag världen över genom sina spelutvecklingsdivisioner Daybreak Games, Piranha Games, Toadman Studios, Big Blue Bubble och Antimatter Games. Dessutom har koncernens marknadsavdelning Petrol bidragit till att släppa 1 500+ titlar, varav många världsberömda varumärken såsom Call of Duty, Destiny och Elden Ring. Koncernens förläggar- och distributionsavdelning Fireshine Games besitter expertis inom både fysisk och digital förläggning. Koncernen har sitt huvudkontor i Stockholm med cirka 700 anställda i 16 kontor världen över.

Nasdaq First North Growth Market Ticker Symbol: EG7

Certifierad Adviser: Eminova Fondkommission AB, Tel: +46 8 684 211 00

VIKTIG INFORMATION

Styrelsen för Enad Global 7 AB (publ) bedömer att informationen i detta pressmeddelande ej är av kurspåverkande karaktär men att det alltjämt är av betydande vikt att enhetligt via offentliggörandet kommunicera informationen till bolagets intressenter.