Enad Global 7s virala framgång med My Singing Monsters har nu nått över En Miljard hashtags på Tiktok

I september firade Big Blue Bubbles spel My Singing Monsters 10 år. Efter en framgångsrik påskkampanj markerade 10-årsjubileet starten på en uppgång i My Singing Monsters virala framgång som tagit spelet till topp 10 i över 100 länder i kategorin iOS-spel och nått första platsen i mer än 15 länder.

Franchiset har sett en stor ökning av aktiva spelare på grund av den explosiva framgången som My Singing Monsters har sett på Tiktok med nu över 1,4 miljoner följare, över 120 miljoner videovisningar och över 1 miljard hashtag-omnämnanden över hela plattformen. Varumärket My Singing Monsters har förankrat sig som ett viralt fenomen med TikTok-skapare, och gett upphov till dussintals unika trender, hundratusentals inlägg och hundratals miljoner kombinerade visningar.

My Singing Monsters är ett gratisspel från EG7s affärsenhet Big Blue Bubble där spelare samlar och föder upp monster som sjunger och bidrar till att skapa en låt. Genom att bygga en samling monster kan spelarna köpa nya öar, som var och en har sin egen låt och nya monster som spelarna kan upptäcka.

My Singing Monsters finns på Android, iOS, Microsoft Windows och PlayStation. För mer information, besök Big Blue Bubble.