EverQuests 30e expansion: Laurions Song finns nu tillgänglig

EG7 tillkännager idag att Darkpaw Games, en Daybreak Games-studio, har lanserat Laurions Song, den 30e expansionen till den mycket hyllade MMORPG-spelet, EverQuest.

Realm of Heroes, platsen dit de största hjältarna tar sig när deras äventyr är över. Ingen minns senast någon gick in eller lämnade platsen. Upptäck vad mysteriet är som ligger under fasaden av komfort och fest.

Laurions Song erbjuder nya områden för spelare att upptäcka som Ankexfen Keep, ett formidabelt trollfäste gömt i det iskalla området norr om Norrath. Det kalla, snöiga landskapet står i kontrast till fortets imponerande närvaro. Hela strukturen och de som bebor den utstrålar ett hot och en mörk känsla av vitalitet.

Spelare kan också uppleva alternativa karaktärer, byta till en annan klass samtidigt som de behåller sina egenskaper som namn, inventarier, bank, hantverksfärdigheter och nycklar.

Laurions Song-expansionspaket inkluderar: Familj & vänner för $249,99, Premium för $139,99, Collector's för $69,99 och Standard utgåva för $34,99.

Se lanseringstrailern för Laurions Song här

Se det senaste lanseringsmeddelandet här

För mer information om EverQuests Laurions sång, besök den officiella webbplatsen här