Fireshine Games tillkännager fyra nya digitala indietitlar ihop med Early Access-datumet för Shadows of Doubt

Fireshine Games tillkännager fyra indietitlar med planerade lanseringar under 2023 och 2024 från deras digitala indie-pipeline av totalt 9 spel, ihop med Early Access-datumet för det efterlängtade Shadows of Doubt. De fyra nya tillkännagivandena är: Little Friends: Puppy Island, Odinfall, Reka och Toads of the Bayou.

Little Friends: Puppy Island är ett häftigt valpäventyr där spelare får upptäcka spännande platser, gräva upp gömda skatter, bygga och utöka semesterorten och träffa massor av älskvärda små vänner att ta hand om på sitt alldeles egna tropiska ö-äventyr. Spelet är utvecklat av Big Blue Bubble och planeras släppas under sommaren 2023.

Odinfall låter spelare njuta av en rasande snabb Viking roguelike twin-stick shooter för PC, utvecklad av Ember Paw Games med planerad att lanseras till sommaren.

Reka är ett spel där man får utforska livet som häxa och resa i Centraleuropas natur med sin stuga. Ströva omkring i skogar och träsk, samla växter, skapa magiska förnödenheter för bybor och skräddarsy deras ständigt växande hem, utvecklat av Emberstorm Entertainment.

I Shadows of Doubt får spelare tänka som en detektiv och utreda brott för att fånga en seriemördare, med hjälp av en mängd olika prylar för att knäcka varje fall. Utforska unika sci-fi noir-städer och träffa medborgare var och en med sitt eget namn, jobb, lägenhet och dagliga rutin. Spåra misstänkta och ta an sig varje fall på ett unikt sätt: skanna fingeravtryck, kolla samtalshistorik, läs privata e-postmeddelanden, muta medborgare, titta på CCTV eller dyrka lås, slå sönder dörrar och sabotera säkerhetssystem – du är avgörande för hur du löser varje fall. Utvecklat av Cole Powered Games med Early Access-lancering den 24 april 2023.

I Toads of the Bayou leder spelarna en grupp paddor när de slåss mot Baron Samedis onda krafter i en utmanande blandning av turbaserad taktik och rogueliknande däcksbyggande. Synergi korteffekter, bygg en bosättning och delta i strategiska strider för att frodas i den förbannade Bayou. Toads of the Bayou är utvecklad av Le Grange.

"Vi är väldigt glada här på Fireshine att få chansen att arbeta med dessa talangfulla studior och deras utvecklare. Jag är väldigt exalterad över tillkännagivandena och ser fram emot releasedatumen när spelare får chansen att utforska dessa fantastiska titlar” – Sarah Hoeksma, marknadschef på Fireshine Games.