Idag lanseras Descenders som förläggs av Sold Out

Idag meddelar EG7 att titeln Descenders som förläggs av Sold Out lanseras.

Descenders utvecklas av No More Robots och förläggs av Sold Out och är ett fartfyllt cykelspel med procedurellt genererade banor där misstag har verkliga konsekvenser.

Idag, den 25 augusti 2020, lanseras Descenders på Playstation 4 både fysiskt och digitalt. Titeln kommer också att lanseras fysiskt och digitalt på Nintendo Switch senare i år.

Kommentar från Robin Flodin, VD för EG7:

”Vi är mycket glada över att nu kunna ge Playstation-spelare möjligheten att spela Descenders, ett härligt fartfyllt spel.”

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Robin Flodin, VD

Tel: +46 70 477 06 34

robin@enadglobal7.com

Alexander Albedj, Styrelseordförande

Tel: +46 76 221 30 75

alex@enadglobal7.com

OM EG7

EG7 är en koncern inom spelindustrin som utvecklar, marknadsför, förlägger och distribuerar PC-, konsol- och mobilspel till den globala spelmarknaden. Bolaget har 100+ spelutvecklare och utvecklar sina egna originella IP:n, samt är konsulter till andra företag världen över genom sina spelutvecklingsdivisioner Toadman Studios och Antimatter Games. Dessutom har koncernens marknadsavdelning Petrol bidragit till att släppa 1 500+ titlar, varav många världsberömda varumärken såsom Call of Duty, Destiny, Dark Souls och Rage. Koncernens förläggar- och distributionsavdelning Sold Out besitter expertis inom både fysisk och digital förläggning och har tidigare arbetat med Team 17, Rebellion och Frontier Developments. Koncernen har sitt huvudkontor i Stockholm med cirka 200 anställda i 8 kontor världen över.

Nasdaq First North Growth Market Ticker Symbol: EG7

Certifierad rådgivare: Eminova Fondkommission AB, Tel: +46 8 684 211 00

VIKTIG INFORMATION

Styrelsen för Enad Global 7 AB (publ) bedömer att informationen i detta pressmeddelande ej är av kurspåverkande karaktär men att det alltjämt är av betydande vikt att enhetligt via offentliggörandet kommunicera informationen till bolagets intressenter.