Idag lanseras titeln Westmark Manor

Idag, 18 juni 2020, lanseras titeln Westmark Manor som utvecklas av Nodbrim Interactive och förläggs av Toadman Studios.

Westmark Manor är ett story-drivet överlevnadsspel med inslag av skräck, mysterier och det ockulta. Titeln utvecklas av Nodbrim Interactive och förläggs av Toadman Studios som har rätt till en del av omsättningen som spelet genererar. Titeln kommer inledningsvis att distribueras digitalt genom Steam och Good old Games till ett pris om 14,99 euro.

Nodbrim Interactive drivs delvis av Toadman Studios egna utvecklare och Westmark Manor är ett viktigt steg i EG7:s initiativ att stödja sina utvecklares personliga projekt.

Kommentar av Robin Flodin, VD för EG7:

“Westmark Manor är ett mindre projekt i vår portfölj men ett viktigt steg i att uppmuntra våra egna utvecklare att arbeta på sina egna projekt i syfte att främja kreativitet.”

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Robin Flodin, VD

Tel: +46 70 477 06 34

robin@enadglobal7.com

Alexander Albedj, Styrelseordförande

Tel: +46 76 221 30 75

alex@enadglobal7.com

OM EG7

EG7 är en koncern inom spelindustrin som utvecklar, marknadsför, förlägger och distribuerar PC-, konsol- och mobilspel till den globala spelmarknaden. Bolaget har 100+ spelutvecklare och utvecklar sina egna originella IP:n, samt är konsulter till andra företag världen över genom sina spelutvecklingsdivisioner Toadman Studios och Antimatter Games. Dessutom har koncernens marknadsavdelning Petrol bidragit till att släppa 1 500+ titlar, varav många världsberömda varumärken såsom Call of Duty, Destiny, Dark Souls och Rage. Koncernens förläggar- och distributionsavdelning Sold Out besitter expertis inom både fysisk och digital förläggning och har tidigare arbetat med Team 17, Rebellion och Frontier Developments. Koncernen har sitt huvudkontor i Stockholm med cirka 200 anställda i 8 kontor världen över.

Nasdaq First North Growth Market Ticker Symbol: EG7

Certifierad rådgivare: Eminova Fondkommission AB, Tel: +46 8 684 211 00

VIKTIG INFORMATION

Styrelsen för Enad Global 7 AB (publ) bedömer att informationen i detta pressmeddelande ej är av kurspåverkande karaktär men att det alltjämt är av betydande vikt att enhetligt via offentliggörandet kommunicera informationen till bolagets intressenter.