MechWarrior 5 lanseras på PlayStation idag

EG7 vill informera sina aktieägare och andra intressenter om att titeln MechWarrior 5 lanseras på PlayStation 4 och 5 idag den 23 september, 2021.

Titeln utvecklas av Piranha Games, förläggs av Sold Out och marknadsförs av Petrol, alla dotterbolag till EG7. MechWarrior 5 är ett futuristiskt skjutspel, där spelare tar kontroll över enorma BattleMechs och krigar i hundratals olika världar över en hel galax.

MechWarrior 5 är tillgänglig på Xbox och Steam sedan maj i år och kommer nu även att finnas tillgänglig på PlayStation 4 och 5.

Kommentar från Ji Ham, tillförordnad VD för EG7:
"MechWarrior är ett långsiktigt stabilt IP. Vår tidigare återlansering av titeln visade sig vara framgångsrik, och vi är glada över att den här älskade spelserien nu återvänder till PlayStation."

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Ji Ham, tillförordnad VD

Tel: +46 70 065 07 53

ji@enadglobal7.com

OM EG7

EG7 är en koncern inom spelindustrin som utvecklar, marknadsför, förlägger och distribuerar PC-, konsol- och mobilspel till den globala spelmarknaden. Bolaget har 470+ spelutvecklare och utvecklar sina egna originella IP:n, samt är konsulter till andra företag världen över genom sina spelutvecklingsdivisioner Daybreak Games, Piranha Games, Toadman Studios, Big Blue Bubble och Antimatter Games. Dessutom har koncernens marknadsavdelning Petrol bidragit till att släppa 1 500+ titlar, varav många världsberömda varumärken såsom Call of Duty, Destiny, Dark Souls och Rage. Koncernens förläggar- och distributionsavdelningar Innova och Sold Out besitter expertis inom både fysisk och digital förläggning. Koncernen har sitt huvudkontor i Stockholm med cirka 845 anställda i 15 kontor världen över.

Nasdaq First North Growth Market Ticker Symbol: EG7

Certifierad rådgivare: Eminova Fondkommission AB, Tel: +46 8 684 211 00

VIKTIG INFORMATION

Styrelsen för Enad Global 7 AB (publ) bedömer att informationen i detta pressmeddelande ej är av kurspåverkande karaktär men att det alltjämt är av betydande vikt att enhetligt via offentliggörandet kommunicera informationen till bolagets intressenter.