No Straight Roads lanseras den 30 juni 2020, förläggs av Sold Out, ett dotterbolag till EG7

Idag offentliggör EG7 att titeln No Straight Roads kommer att lanseras den 30 juni 2020.

No Straight Roads utvecklas av Metronomik och förläggs av Sold Out och är ett musikaliskt actionäventyrsspel som utspelar sig i en färgglad värld.

No Straight Roads släpps den 30 juni 2020 på Playstation 4 och PC exklusivt via Epic Games Store och är Sold Outs största digitala satsning hittills.

Sold Out offentliggör också att No Straight Roads Collector’s Edition nu finns att förbeställa för Playstation 4. Utgåvan inkluderar inte bara spelet utan också en två-sidig vinylskiva med några utvalda spår från spelet, en bok med konst samt ett par exklusiva trumpinnar.

Kommentar från Robin Flodin, VD för EG7:

”Jag ser mycket fram emot lanseringen av No Straight Roads, en prisbelönt titel med stor potential. Det är den största digitala investeringen hittills från Sold Out, och en viktig milstolpe för att kontinuerligt utveckla deras kompetens inom digital förläggning.”

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Robin Flodin, VD

Tel: +46 70 477 06 34

robin@enadglobal7.com

Alexander Albedj, Styrelseordförande

Tel: +46 76 221 30 75

alex@enadglobal7.com

OM EG7

EG7 är en koncern inom, spelindustrin som utvecklar, marknadsför förlägger och distribuerar PC-, konsol- och mobilspel till den globala spelmarknaden. Bolaget anställer 100+ spelutvecklare och utvecklar sina egna originella IP:n, samt är konsulter till andra förlag världen över genom sina spelutvecklingsdivisioner Toadman Studios och Antimatter Games. Dessutom har koncernens marknadsavdelning Petrol bidragit till att släppa 1 500+ titlar, varav många världsberömda varumärken såsom Call of Duty, Destiny, Dark Souls och Rage. Koncernens förläggar- och distributionsavdelning Sold Out besitter expertis inom både fysisk och digital förläggning och har tidigare arbetat med Team 17, Rebellion och Frontier Developments. Koncernen har sitt huvudkontor i Stockholm med 200 anställda i 8 kontor världen över.

Nasdaq First North Growth Market Ticker Symbol: EG7

Certifierad rådgivare: Eminova Fondkommission AB, Tel: +46 8 684 211 00

VIKTIG INFORMATION

Styrelsen för Enad Global 7 AB (publ) bedömer att informationen i detta pressmeddelande ej är av kurspåverkande karaktär men att det alltjämt är av betydande vikt att enhetligt via offentliggörandet kommunicera informationen till bolagets intressenter.