Ny expansion för Dungeons & Dragons Online tillgänglig för förbeställning idag

Spelare kan nu förbeställa den mycket efterlängtade miniexpansionen Vecna Unleashed till Dungeons & Dragons Online, det ikoniska gratis online-multiplayerspelet.

Högt uppe i Sharn, tornens stad, är något oroväckande på gång i Morgrave Universitetets hallar. Kodexet för de oändliga planerna har rymt till akademin, och med den kommer den mörka närvaron av Vecna och hans anhängare. Med universitetets stora samling av sällsynta och kraftfulla artefakter under deras kontroll, hänger ödet inte bara för Sharn utan hela Eberron på en tunn tråd. Förbered dig på att utforska nya områden, möta farliga fiender och avslöja mörka hemligheter i Vecna Unleashed.

Släpp lös kraften i Macrotechnic med en ny Epic Destiny, som erbjuder starka defensiva förmågor samt boostar till Electric, Sonic och reparationstrollformel. Den ökar också användningen av Rune Arms, stärker Artificers och öppnar upp användningen av Rune Arms för karaktärer som inte är Artificers för första gången.

Upptäck ny information om nya och gamla monster och erhålla belöningar längst vägen. Monster Manual Volym 9 innehåller 10 varelser: Mimics, Hyenas, Owlbears, Ravens, Magefire Cannons, Fire Giants, Eladrins, Fire Reavers, Quells och Wheeps.

För mer information om Vecna Unleashed, besök DDO.com, följ de officiella Dungeons & Dragons Online sociala kanaler på Facebook, Twitter och YouTube.

Förhandstrailern för Vecna Unleashed finns här.