PlanetSide 2 lanserar ny stor uppdatering

EG7 tillkännager idag lanseringen av Expedition: Oshur, den senaste stora uppdateringen i PlanetSide 2, det prisbelönta, MMO-, FPS-spelet som för närvarande finns tillgängligt på PC och PlayStation 4, och ett av EG7:s största egna IP:n. Expedition: Oshur-uppdateringen introducerar Oshurs förlorade öar, den första vattenbaserade kontinenten som någonsin släppts i spelet. Spelare kommer att upptäcka nya tropiska, savann- och korallrevsbiomer, med 900 kombattanter som krigar till lands, i luften och till sjöss.

Några av de viktigaste nya funktionerna i Expedition: Oshur inkluderar två nya stora anläggningar, vattenbaserad krigföring, nya kampanjuppdrag och undervattensvapen.

För mer information, besök den officiella PlanetSide 2-webbplatsen.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Ji Ham, tillförordnad VD

Tel: +46 70 065 07 53

ji@enadglobal7.com

OM EG7

EG7 är en koncern inom spelindustrin som utvecklar, marknadsför, förlägger och distribuerar PC-, konsol- och mobilspel till den globala spelmarknaden. Bolaget har 470+ spelutvecklare och utvecklar sina egna originella IP:n, samt är konsulter till andra företag världen över genom sina spelutvecklingsdivisioner Daybreak Games, Piranha Games, Toadman Studios, Big Blue Bubble och Antimatter Games. Dessutom har koncernens marknadsavdelning Petrol bidragit till att släppa 1 500+ titlar, varav många världsberömda varumärken såsom Call of Duty, Destiny, Dark Souls och Rage. Koncernens förläggar- och distributionsavdelningar Innova och Sold Out besitter expertis inom både fysisk och digital förläggning. Koncernen har sitt huvudkontor i Stockholm med cirka 880 anställda i 16 kontor världen över.

Nasdaq First North Growth Market Ticker Symbol: EG7

Certifierad rådgivare: Eminova Fondkommission AB, Tel: +46 8 684 211 00

VIKTIG INFORMATION

Styrelsen för Enad Global 7 AB (publ) bedömer att informationen i detta pressmeddelande ej är av kurspåverkande karaktär men att det alltjämt är av betydande vikt att enhetligt via offentliggörandet kommunicera informationen till bolagets intressenter.