Sold Out signerar förläggaravtal för Planet Coaster

Idag offentliggör EG7 att dotterbolaget Sold Out har signerat förläggaravtal gällande titeln Planet Coaster: Console Edition.

Det signerade förläggaravtalet gäller utvecklaren Frontier Developments nöjesparkssimulator Planet Coaster: Console Edition. Avtalet gäller fysisk förläggning och titeln kommer att lanseras på Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X samt Xbox One vintern 2020.

Titeln är den senaste fysiska lanseringen i ett led av framgångsrika titlar som utvecklas av Frontier och förläggs av Sold Out där några exempel är Jurassic World Evolution, Elite Dangerous och den ursprungliga PC-versionen av Planet Coaster.

Kommentar från Robin Flodin, VD för EG7:

”Vi är stolta över att återigen samarbeta med Frontier med den fysiska förläggningen av ytterligare en spännande titel; Planet Coaster: Console Edition.”

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Robin Flodin, VD

Tel: +46 70 477 06 34

robin@enadglobal7.com

Alexander Albedj, Styrelseordförande

Tel: +46 76 221 30 75

alex@enadglobal7.com

OM EG7

EG7 är en koncern inom spelindustrin som utvecklar, marknadsför, förlägger och distribuerar PC-, konsol- och mobilspel till den globala spelmarknaden. Bolaget har 100+ spelutvecklare och utvecklar sina egna originella IP:n, samt är konsulter till andra företag världen över genom sina spelutvecklingsdivisioner Toadman Studios och Antimatter Games. Dessutom har koncernens marknadsavdelning Petrol bidragit till att släppa 1 500+ titlar, varav många världsberömda varumärken såsom Call of Duty, Destiny, Dark Souls och Rage. Koncernens förläggar- och distributionsavdelning Sold Out besitter expertis inom både fysisk och digital förläggning och har tidigare arbetat med Team 17, Rebellion och Frontier Developments. Koncernen har sitt huvudkontor i Stockholm med cirka 200 anställda i 8 kontor världen över.

Nasdaq First North Growth Market Ticker Symbol: EG7

Certifierad rådgivare: Eminova Fondkommission AB, Tel: +46 8 684 211 00

VIKTIG INFORMATION

Styrelsen för Enad Global 7 AB (publ) bedömer att informationen i detta pressmeddelande ej är av kurspåverkande karaktär men att det alltjämt är av betydande vikt att enhetligt via offentliggörandet kommunicera informationen till bolagets intressenter.