Sold Out signerar tre nya titlar

Idag offentliggör EG7 att dotterbolaget Sold Out har signerat förläggaravtal gällande tre nya titlar.

Disjunction: Utvecklas av Ape Tribe Games och förläggs av Sold Out. Titeln är ett action-RPG där spelaren ska smyga sig igenom New York år 2048. Spelet släpps sommaren 2020 till Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One och PC.

Gestalt: Steam & Cinder: Utvecklas av Metamorphosis Games och förläggs av Sold Out. Titeln är ett action-äventyrsspel med inspiration från klassiska 2D-plattformstitlar. Spelet släpps till Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One och PC under 2020.

KeyWe: Utvecklas av Stonewheat & Sons och förläggs av Sold Out. Titeln är ett postspel där man spelar som två kiwi-fåglar. KeyWe släpps till PC under 2021.

Deltagare på PAX East får chansen att prova en demo av alla tre titlar från 27 februari till 1 mars.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Robin Flodin, VD

Tel: +46 70 477 06 34

robin@enadglobal7.com

Alexander Albedj, Styrelseordförande

Tel: +46 76 221 30 75

alex@enadglobal7.com

OM EG7

EG7 är en koncern inom, spelindustrin som utvecklar, marknadsför förlägger och distribuerar PC-, konsol- och mobilspel till den globala spelmarknaden. Bolaget anställer 100+ spelutvecklare och utvecklar sina egna originella IP:n, samt är konsulter till andra förlag världen över genom sina spelutvecklingsdivisioner Toadman Studios och Antimatter Games. Dessutom har koncernens marknadsavdelning Petrol bidragit till att släppa 1 500+ titlar, varav många världsberömda varumärken såsom Call of Duty, Destiny, Dark Souls och Rage. Koncernens förläggar- och distributionsavdelning Sold Out besitter expertis inom både fysisk och digital förläggning och har tidigare arbetat med Team 17, Rebellion och Frontier Developments. Koncernen har sitt huvudkontor i Stockholm med 200 anställda i 8 kontor världen över.

Nasdaq First North Growth Market Ticker Symbol: TOAD

Certifierad rådgivare: Eminova Fondkommission AB, Tel: +46 8 684 211 00

VIKTIG INFORMATION

Styrelsen för Toadman Interactive AB (publ) bedömer att informationen i detta pressmeddelande ej är av kurspåverkande karaktär men att det alltjämt är av betydande vikt att enhetligt via offentliggörandet kommunicera informationen till bolagets intressenter.