Sold Out signerar två nya titlar

Idag offentliggör EG7 att dotterbolaget Sold Out har signerat förläggaravtal gällande två nya titlar.

De signerade förläggaravtalen gäller utvecklaren ColePowered Games kommande sci-fi-titel Shadows of Doubt samt en ännu oannonserad titel från Auroch Digital.

De två titlarna ansluter till Sold Outs snabbt växande portfölj av digitala titlar. Mer information kommer att kommuniceras löpande.

Kommentar från Robin Flodin, VD för EG7:
”Vi är glada över att Sold Out har tecknat avtal med både ColePowered Games och Auroch Digital, två mycket talangfulla utvecklare som vi ser fram emot att arbeta med framöver.”

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Robin Flodin, VD

Tel: +46 70 477 06 34

robin@enadglobal7.com

Alexander Albedj, Styrelseordförande

Tel: +46 76 221 30 75

alex@enadglobal7.com

OM EG7

EG7 är en koncern inom spelindustrin som utvecklar, marknadsför, förlägger och distribuerar PC-, konsol- och mobilspel till den globala spelmarknaden. Bolaget har 100+ spelutvecklare och utvecklar sina egna originella IP:n, samt är konsulter till andra företag världen över genom sina spelutvecklingsdivisioner Toadman Studios och Antimatter Games. Dessutom har koncernens marknadsavdelning Petrol bidragit till att släppa 1 500+ titlar, varav många världsberömda varumärken såsom Call of Duty, Destiny, Dark Souls och Rage. Koncernens förläggar- och distributionsavdelning Sold Out besitter expertis inom både fysisk och digital förläggning och har tidigare arbetat med Team 17, Rebellion och Frontier Developments. Koncernen har sitt huvudkontor i Stockholm med cirka 200 anställda i 8 kontor världen över.

Nasdaq First North Growth Market Ticker Symbol: EG7

Certifierad rådgivare: Eminova Fondkommission AB, Tel: +46 8 684 211 00

VIKTIG INFORMATION

Styrelsen för Enad Global 7 AB (publ) bedömer att informationen i detta pressmeddelande ej är av kurspåverkande karaktär men att det alltjämt är av betydande vikt att enhetligt via offentliggörandet kommunicera informationen till bolagets intressenter.