Toadman förstärker ledningen med operativ och teknisk chef

Toadman Interactive AB (publ) har adderat två nya medlemmar till ledningsgruppen, Christopher Bergstresser som operativ chef (COO) och Andreas Jonsson som teknisk chef (CTO).

Christopher Bergstresser har erfarenhet från ledande positioner på SEGA, Konami, Atari och andra bolag. Senast har Christopher varit partner på Modern Times Groups speldivision. Christopher tillträder sin position idag, den 1 oktober 2019.

Andreas Jonsson har erfarenhet som senior programmerare på Fatshark, Starbreeze, Bitsquid och Autodesk. Andreas anställdes av Toadman i samband med förvärvet av Diskett och har nu blivit befordrad till CTO i bolaget. 

 

FÖR MER INFORMATION VÄNLIGEN KONTAKTA

Robin Flodin, CEO

Tel: +46 70 477 06 34

robin@thetoadman.com

OM TOADMAN

Toadman utvecklar och marknadsför PC, konsol och mobilspel till den globala spelmarknaden. Bolaget anställer 100+ spelutvecklare och utvecklar sina egna originella IP:n, samt är konsulter för andra förläggare världen över genom Toadmans spelutvecklingsdivision. I tillägg, har bolagets marknadsföringsdivision hjälpt till i att släppa 1500+ speltitlar, många av dem är världskända varumärken såsom Call of Duty, Destiny, Dark Souls och Rage. Bolaget har sitt huvudkvarter i Stockholm och har ca 200 anställda i 6 kontor världen över.

Nasdaq First North Ticker Symbol: TOAD

Certified Adviser: Eminova Fondkomission AB, Tel: +46 8 684 211 00

Important information:

Styrelsen för Toadman Interactive AB (publ) bedömer att informationen i detta pressmeddelande ej är av kurspåverkande karaktär men att det alltjämt är av betydande vikt att enhetligt via offentliggörandet kommunicera informationen till bolagets intressenter.