Toadman lanserar spelet Immortal: Unchained idag på PC, Playstation och Xbox

Toadman Interactive AB (publ) lanserar idag fredag den 7 september spelet Immortal: Unchained på PC, Playstation och Xbox. Spelet kommer att släppas kl.10:00 svensk tid digitalt på Steam och genom återförsäljare i butik.

Kommentarer från Toadmans VD Robin Flodin:

– ”Teamet har arbetat hårt och intensivt under en längre tid för att få Immortal: Unchained till den produkt den är idag och jag är mycket stolt över teamet för deras arbete. Nu är det upp till spelare världen över att bedöma spelet och vi kommer med spänning att följa utvecklingen den kommande tiden.”

Om Toadman Interactive AB (publ):

Bolaget ska huvudsakligen bedriva tillverkning, marknadsföring och försäljning av digitala samt analoga spel och därmed förenlig verksamhet. Utvecklingen av spel sker företrädesvis i Stockholm, men säljs på global basis. Spelen utvecklas framförallt till plattformarna PC, X-box och Playstation, men även till mobilen.

För ytterligare information kontakta IR:

ir@toadmaninteractive.com

Viktig information:

Styrelsen för Toadman Interactive AB (publ) bedömer att informationen i detta pressmeddelande ej är av kurspåverkande karaktär men att det alltjämt är av betydande vikt att enhetligt via offentliggörandet kommunicera informationen till bolagets intressenter.