Toadman lanserar stängd Alfa-version av Immortal: Unchained

Toadman Interactive AB (publ) har lanserat en stängd Alfa-version av spelet Immortal: Unchained. Detta innebär att flertalet spelprofiler och vanliga spelare får testa spelet och inkomma med feedback. Alfa-fasen inleddes igår den 8 mars 2018 och håller på i ca en vecka. Intresset kring Alfa-versionen av spelet har varit stort, med ca 30 000 registreringar på spelets hemsida och ca 50 000 registreringar totalt via partners. 

Kommentarer från VD Robin Flodin:

– ”Det är glädjande att vi kan lansera Alfa-versionen av Immortal efter mycket hårt arbete från teamet och att få feedback för att kunna göra de slutliga förbättringarna innan lansering. Det är också kul att se att intresset för Immortal varit starkt med ca 50 000 personer som registrerat sig för att spela Alfa-versionen av spelet och ser fram emot den feedback spelprofiler och vanliga spelare kommer ge oss.”

Om Toadman Interactive AB (publ):

Bolaget ska huvudsakligen bedriva tillverkning, marknadsföring och försäljning av digitala samt analoga spel och därmed förenlig verksamhet. Utvecklingen av spel sker företrädesvis i Stockholm, men säljs på global basis. Spelen utvecklas framförallt till plattformarna PC, X-box och Playstation, men även till mobilen.

För ytterligare information kontakta IR:

ir@toadmaninteractive.com