Uppdatering om No Straight Roads

Idag offentliggör EG7 att titeln No Straight Roads förväntas lanseras i augusti 2020.

No Straight Roads utvecklas av Metronomik, förläggs av Sold Out och är ett musikaliskt actionäventyrsspel som utspelar sig i en färgglad värld. Titeln är Sold Outs största digitala investering hittills och kommer att lanseras på Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 och PC.

Titeln var tidigare planerad att lanseras den 30 juni 2020 men på grund av strategiska val om vad som krävs för en lyckad lansering kommer ett nytt lanseringsdatum i augusti 2020 att presenteras inom kort.

No Straight Roads har genererat ett mycket stort intresse i media och Sold Out får nu en möjlighet att fokusera ytterligare på marknadsföring för titeln som är en stark komponent i EG7:s nuvarande pipeline.

Det nya lanseringsdatumet kommer att kommuniceras till marknaden så fort ett sådant är bekräftat.

Kommentar av Robin Flodin, VD för EG7:

"Jag är mycket positivt inställd till att utvecklarna nu får chansen att finputsa No Straight Roads ytterligare samtidigt som Sold Out kan fokusera på en ännu bättre marknadsföringskampanj.”

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Robin Flodin, VD

Tel: +46 70 477 06 34

robin@enadglobal7.com

Alexander Albedj, Styrelseordförande

Tel: +46 76 221 30 75

alex@enadglobal7.com

OM EG7

EG7 är en koncern inom spelindustrin som utvecklar, marknadsför förlägger och distribuerar PC-, konsol- och mobilspel till den globala spelmarknaden. Bolaget har 100+ spelutvecklare och utvecklar sina egna originella IP:n, samt är konsulter till andra förlag världen över genom sina spelutvecklingsdivisioner Toadman Studios och Antimatter Games. Dessutom har koncernens marknadsavdelning Petrol bidragit till att släppa 1 500+ titlar, varav många världsberömda varumärken såsom Call of Duty, Destiny, Dark Souls och Rage. Koncernens förläggar- och distributionsavdelning Sold Out besitter expertis inom både fysisk och digital förläggning och har tidigare arbetat med Team 17, Rebellion och Frontier Developments. Koncernen har sitt huvudkontor i Stockholm med cirka 200 anställda i 8 kontor världen över.

Nasdaq First North Growth Market Ticker Symbol: EG7

Certifierad rådgivare: Eminova Fondkommission AB, Tel: +46 8 684 211 00

VIKTIG INFORMATION

Styrelsen för Enad Global 7 AB (publ) bedömer att informationen i detta pressmeddelande ej är av kurspåverkande karaktär men att det alltjämt är av betydande vikt att enhetligt via offentliggörandet kommunicera informationen till bolagets intressenter.