Westmark Manor kommer att lanseras under sommaren 2020

Idag offentliggör EG7 att titeln Westmark Manor kommer att lanseras under tidig sommar 2020.

Westmark Manor är ett story-drivet överlevnadsspel med inslag av skräck, mysterier och det ockulta. Titeln utvecklas av Nodbrim Interactive och förläggs av Toadman Studios som har rätt till en del av omsättningen som spelet genererar. Titeln kommer inledningsvis att distribueras digitalt genom Steam.

Nodbrim Interactive drivs av Toadman Studios egna utvecklare och Westmark Manor är ett första steg i EG7:s initiativ att stödja sina utvecklares personliga projekt.

Kommentar av Robin Flodin, VD för EG7:

“Westmark Manor har ett viktigt symbolvärde för oss. Med titeln visar vi att vi, till skillnad från många andra spelutvecklare, uppmuntrar att våra egna utvecklare arbetar med sina egna sidoprojekt för att främja kreativitet.”

En trailer av Westmark Manor kommer att publiceras på bolagets hemsida.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Robin Flodin, VD

Tel: +46 70 477 06 34

robin@enadglobal7.com

Alexander Albedj, Styrelseordförande

Tel: +46 76 221 30 75

alex@enadglobal7.com

OM EG7

EG7 är en koncern inom, spelindustrin som utvecklar, marknadsför förlägger och distribuerar PC-, konsol- och mobilspel till den globala spelmarknaden. Bolaget anställer 100+ spelutvecklare och utvecklar sina egna originella IP:n, samt är konsulter till andra förlag världen över genom sina spelutvecklingsdivisioner Toadman Studios och Antimatter Games. Dessutom har koncernens marknadsavdelning Petrol bidragit till att släppa 1 500+ titlar, varav många världsberömda varumärken såsom Call of Duty, Destiny, Dark Souls och Rage. Koncernens förläggar- och distributionsavdelning Sold Out besitter expertis inom både fysisk och digital förläggning och har tidigare arbetat med Team 17, Rebellion och Frontier Developments. Koncernen har sitt huvudkontor i Stockholm med 200 anställda i 8 kontor världen över.

Nasdaq First North Growth Market Ticker Symbol: TOAD

Certifierad rådgivare: Eminova Fondkommission AB, Tel: +46 8 684 211 00

VIKTIG INFORMATION

Styrelsen för Toadman Interactive AB (publ) bedömer att informationen i detta pressmeddelande ej är av kurspåverkande karaktär men att det alltjämt är av betydande vikt att enhetligt via offentliggörandet kommunicera informationen till bolagets intressenter.