The Lord of the Rings Onlines nya expansion: Corsairs of Umbar finns nu tillgänglig

EG7 tillkännager idag att Standing Stone Games, en Daybreaks Games-studio, har lanserat Corsairs of Umbar, den senaste expansionen till det hyllade MMO-spelet, The Lord of the Rings Online. Umbar är en plats för mystik och äventyr där Corsairs kontrollerar vattnen med mörka fartyg, och berättelser om legendariska räder ekar i de livliga hamnarna.

Corsairs of Umbar introducerar den nya innovativa New Mariner Class, en orädd svärdkämpe med ett unikt balanssystem. Spelare kan släppa lös kraftfulla sekvenser med sitt svärd för att skapa kraftfulla sekvenskedjor som lämnar sina fiender utslagna och allierade i vördnad. Ta dig igenom fiender med kraftfulla svärdspel, lossa spännande sjökåkar och gör listiga drag som kommer att få fiender att snurra i förvirring.

Den grafiska stilen av stark medelhavskaraktär, erbjuder Shores of Umbar en livlig Corsair-tillflyktsort, där solkyssta stränder möter skuggorna från mörka fartyg, och berättelser om legendariska räder ekar genom dess livliga hamnar.

Omätliga faror och fruktansvärda motståndare ligger och väntar i de fyra nya regionerna: Kings Gondor West, en ny version av Gondors västra sida som först introducerades i uppdatering 14; Yttre Gondor, en region med befästa bosättningar och ett grovhugget landskap som står som väktare mot inträngande skuggor; The Shield Isles, en samling öar runt haven som erbjuder lugn bland klippor, skogar och sjöfararnas vaksamma blick; och Umbar, en stad av spännande dualitet, där mörka fartyg för med sig berättelser om pirater och uppror längs soldränkta gator som pulserar av liv.

Se lanseringstrailern för Corsairs of Umbar här.

För mer information om The Lord of the Rings Online, besök www.lotro.com.