Toadman har godkänts för notering på NGM Nordic MTF

Nordic Growth Market NGM AB har godkänt Toadman Interactive AB (publ) för notering på NGM Nordic MTF. Första handelsdag är fastställd till den 13 december 2017. Toadman Interactive AB (publ) kommer att handlas under kortnamnet TOAD MTF.

Kommentarer från VD Robin Flodin:

"Vi är otroligt glada över att blivit godkända av NGM och att vi kan meddela våra aktieägare att handeln för Toadman börjar 13 december 2017. Vi vill också rikta ett stort tack till både NGM och Eminova som arbetat hårt och varit väldigt professionella i noteringsprocessen. Vår första kvartalsrapport som noterat bolag släpps 1 februari 2018. Vi ser framför oss en väldigt spännande resa framöver och hoppas med tillförsikt att leverera god utveckling för våra aktieägare", säger Robin Flodin, vd för Toadman Interactive.

Kommentarer från VD Roger Peleback för NGM: 

”Vi välkomnar Toadman Interactive AB (publ) till NGM och vi ser fram emot att följa bolagets utveckling”, meddelar Roger Peleback, VD för NGM.

Om Toadman Interactive AB (publ):

Bolaget ska huvudsakligen bedriva tillverkning, marknadsföring och försäljning av digitala samt analoga spel och därmed förenlig verksamhet. Utvecklingen av spel sker företrädesvis i Stockholm, men säljs på global basis. Spelen utvecklas framförallt till plattformarna PC, X-box och Playstation, men även till mobilen.

För ytterligare information kontakta:

Ulf Krumins, Noteringschef, Nordic Growth Market NGM AB, e-post: ulf.krumins@ngm.se 

Roger Peleback, VD, Nordic Growth Market NGM AB, e-post: roger.peleback@ngm.se 

Robin Flodin, VD, Toadman Interactive AB (publ), e-post: robin.flodin@thetoadman.com

ir@toadmaninteractive.com