Toadman Interactive förhandsvisar Block N Load 2

Toadman Interactive släpper ny trailer och information för Block N Load 2, en helt ny PVP-hjälteskjutare för upp till fem mot fem spelare för PC och konsoler. Spelare och fans kan nu registrera sig på Steam  (https://store.steampowered.com/app/1551810/Block_N_Load_2/)för att delta i kommande speltest.

I Block N Load 2 kommer spelarna att behöva tänka snabbt och var på tårna i voxelbaserade arenor för att överleva på arenor som de bygger, förstör och fyller med fällor, teleportrar, boosters med mer! Inga två matcher kommer någonsin att vara den andra lik då spelare använder resurser de samlar in för att förändra allt, både högt och lågt. Varje lag uppmuntras att arbeta tillsammans med en mix av olika hjältar för att på bästa sätt utnyttja varje unik karaktärs förmågor. Det som ytterligare gör Block N Load 2 till en unik upplevelse är att spelarna kommer att kunna skapa sin egen arena efter eget tycke – oavsett, om det är en mer traditionell och taktiskt skjutspel eller något helt unikt – spelarna kommer att ha en chans att till fullo utforska och visa upp sin kreativitet.

"Vi är glada över att äntligen få börja visa upp mer av ett av Toadmans senaste projekt, Block N Load 2", säger Ola Nilsson, VD på Toadman Interactive. "Vårt team har arbetat hårt med att finjustera nästa iteration av franchiset för att leverera en helt ny, lagbaserad PVP-hjälte-shooter som kommer att vara lätt för alla spelare att plocka upp men svår att lägga ifrån sig."

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Ji Ham, tillförordnad VD
Tel: +46 70 065 07 53
ji@enadglobal7.com

Fredrik Rüdén, vice VD och CFO
Tel: +46 733 117 262
fredrik.ruden@enadglobal7.com

OM EG7

EG7 är en koncern inom spelindustrin som utvecklar, marknadsför, förlägger och distribuerar PC-, konsol- och mobilspel till den globala spelmarknaden. Bolaget har 470+ spelutvecklare och utvecklar sina egna originella IP:n, samt är konsulter till andra företag världen över genom sina spelutvecklingsdivisioner Daybreak Games, Piranha Games, Toadman Studios, Big Blue Bubble och Antimatter Games. Dessutom har koncernens marknadsavdelning Petrol bidragit till att släppa 1 500+ titlar, varav många världsberömda varumärken såsom Call of Duty, Destiny och Elden Ring. Koncernens förläggar- och distributionsavdelningar Innova och Fireshine Games besitter expertis inom både fysisk och digital förläggning. Koncernen har sitt huvudkontor i Stockholm med cirka 880 anställda i 16 kontor världen över.

Nasdaq First North Growth Market Ticker Symbol: EG7

Certifierad Adviser: Eminova Fondkommission AB, Tel: +46 8 684 211 00

VIKTIG INFORMATION

Styrelsen för Enad Global 7 AB (publ) bedömer att informationen i detta pressmeddelande ej är av kurspåverkande karaktär men att det alltjämt är av betydande vikt att enhetligt via offentliggörandet kommunicera informationen till bolagets intressenter.