Zombie Army 4: Dead War lanseras idag, förläggs av Sold Out, ett dotterbolag till EG7

Idag, 4 februari 2020, lanseras titeln Zombie Army 4: Dead War som förläggs av Sold Out, ett dotterbolag till EG7.

Zombie Army 4: Dead War är ett tredje persons-skjutspel som utvecklas av Rebellion Developments och förläggs av Sold Out. Titeln är en spin-off av den välkända spelserien Sniper Elite.

Kommentar av Robin Flodin, VD för EG7:

“Vi är glada att än en gång få äran att få förlägga ytterligare en titel i Rebellions populära spelserie Zombie Army och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med dem.”

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Robin Flodin, VD

Tel: +46 70 477 06 34

robin@enadglobal7.com

Alexander Albedj, Styrelseordförande

Tel: +46 76 221 30 75

alex@enadglobal7.com

OM EG7

EG7 är en koncern inom, spelindustrin som utvecklar, marknadsför förlägger och distribuerar PC-, konsol- och mobilspel till den globala spelmarknaden. Bolaget anställer 100+ spelutvecklare och utvecklar sina egna originella IP:n, samt är konsulter till andra förlag världen över genom sina spelutvecklingsdivisioner Toadman Studios och Antimatter Games. Dessutom har koncernens marknadsavdelning Petrol bidragit till att släppa 1 500+ titlar, varav många världsberömda varumärken såsom Call of Duty, Destiny, Dark Souls och Rage. Koncernens förläggar- och distributionsavdelning Sold Out besitter expertis inom både fysisk och digital förläggning och har tidigare arbetat med Team 17, Rebellion och Frontier Developments. Koncernen har sitt huvudkontor i Stockholm med 200 anställda i 8 kontor världen över.

Nasdaq First North Growth Market Ticker Symbol: TOAD

Certifierad rådgivare: Eminova Fondkommission AB, Tel: +46 8 684 211 00

VIKTIG INFORMATION

Styrelsen för Toadman Interactive AB (publ) bedömer att informationen i detta pressmeddelande ej är av kurspåverkande karaktär men att det alltjämt är av betydande vikt att enhetligt via offentliggörandet kommunicera informationen till bolagets intressenter.